CS 1.6'da sunucuya girerken "Invalid CD Key" hatası
Herkese merhaba. Dün CS 1.6 oynamak için bir sunucuya girmek istedim ama karşıma "Invalid CD Key" hatası çıktı. Daha önce böyle bir sorun yaşamıyordum, oyunu açıp direkt sunuculara bağlanabiliyordum. Birkaç farklı sunucuyu denedim, hepsinde aynı hata. Oyunu yeniden kurdum, hatta registry dosyalarını temizledim ama yine olmadı. Sanırım kullandığım sürümün lisans dosyası bozulmuş veya sunucular artık eski keyleri kabul etmiyor. İnternette araştırırken https://cs-unikov.net/tr/ adresine rastladım. Bu sitedeki sürüm bu sorunu çözer mi? Daha önce böyle bir hata alan var mı? Güvenilir bir kaynaktan indirmek istiyorum çünkü virüs bulaşmasından korkuyorum. Windows 10 kullanıyorum, uyumluluk sorunu yaşar mıyım? Bu hatayı nasıl düzeltebilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.

Selam, geçmiş olsun. Bu "Invalid CD Key" hatası genelde eski veya bozuk sürümlerde oluyor. Bazı sunucular artık güncel olmayan keyleri engelliyor. Ben de geçen yıl aynı sorunu yaşadım ve çözümü tamamen yeni bir sürüm yüklemekti. O sürümde CD Key sorunu yok, sunuculara sorunsuz bağlanıyorsun. Dosyaları temiz, virüs taraması yaptım, hiçbir zararlı çıkmadı. Windows 10 ile uyumlu, kurulumu çok basit. Ayrıca oyun içi ayarları da optimize etmek için rehber sunuyorlar. Ben o sürümü kullanıyorum ve hiç sorun yaşamadım. Eğer sen de bu hatayı çözmek istiyorsan, bahsettiğin siteyi dene. Forumdaki yorumlar da olumlu. Umarım sorunun çözülür. İyi oyunlar dilerim.