top of page

🍬 siz 21 güünn!

Herkese Açık·72 üye

Eski CS 1.6 oyuncuları hâlâ aktif mi?

Selam arkadaşlar, merak ettiğim bir konu var. Uzun yıllar Counter Strike 1.6 oynadıktan sonra oyuna ara vermiştim. Son zamanlarda tekrar başlamayı düşünüyorum ama hâlâ aktif oyuncu ve dolu server bulabilir miyim emin değilim. Eski günlerde olduğu gibi akşamları girip birkaç maç yapmak istiyorum. Ayrıca güvenilir ve sorunsuz çalışan bir sürüm ararken https://csget.me/tr/ sitesine denk geldim. Buradan indirip oynayan varsa deneyimlerini paylaşabilir mi? Günümüzde CS 1.6 hâlâ keyif veriyor mu?

4 görüntülenme

Merhaba, ben kısa süre önce tekrar Counter Strike 1.6 oynamaya başladım ve açıkçası beklentimin üzerinde bir deneyim yaşadım. Oyuncu sayısı hâlâ gayet iyi, özellikle akşam saatlerinde aktif server bulmakta hiç zorlanmıyorum. Oyun stabil çalışıyor, bağlantılar hızlı kuruluyor ve klasik haritalarda maç yapmak hâlâ çok keyifli. Eski atmosfer büyük ölçüde korunmuş durumda ve yıllar önce aldığım eğlenceyi yeniden yaşayabildim. Eğer nostalji yapmak ve aynı zamanda aktif bir toplulukla oynamak istiyorsan bence kesinlikle tekrar başlamaya değer.

Üye

bottom of page