tam lokalizasiya olan bir platforma tapmaq çətindir
Azərbaycan dilində tam lokalizasiya olan bir platforma tapmaq çətindir. Çox vaxt yalnız menyu hissəsi tərcümə olunur, qalan hissədə rus və ya ingilis qalır. Mənə elə bir xidmət lazımdır ki, bütün mətnlər, bildirişlər, səhv mesajları belə ana dilimdə olsun. Həmçinin, tarix və saat formatının lokal standartlara uyğun olması da vacibdir. Bu baxımdan hansı platformaları bəyənirsiniz?
11 görüntülenme

Mən axşamlar işdən sonra evə gələndə adətən bir neçə dəqiqə sakit oturub düşünürəm. Bu anlar mənim üçün çox dəyərlidir. Bu sakit anlarda bəzən maraqlı fikirlər gəlir ağlıma. Bir gün elə bir fikir gəldi ki, bəlkə də yeni bir platforma axtarıb tapa bilərəm. Və həqiqətən də, elə etdim. Həmin platforma ünvanındadır. Bu səhifəni açan kimi anladım ki, bu, axtardığım şeydir. Bu platforma mənə o sakit, istirahət anlarımda əla yoldaş oldu. Burada hər şey o qədər rahat, o qədər səmimi, o qədər istidir ki, insan özünü evindəki kimi hiss edir. Mən bu platformanı araşdırdıqca, onun nə qədər zəngin olduğunu gördüm. Burada hər zövqə uyğun bir şey var. Mən öz zövqümə uyğun olanı tapdım. İndi bu platforma mənim axşam ritualımın bir hissəsidir. Hər axşam bir neçə dəqiqə bu platformaya nəzər salıram. Bu, mənə günün yorğunluğunu unutmağa kömək edir. Düşünürəm ki, hər kəs özünə uyğun belə bir platforma tapa bilər.