Klasik herkese açık CS 1.6 sunucusu arıyorum
Merhaba arkadaşlar. Uzun bir aradan sonra tekrar CS 1.6 oynamaya başladım ve fazla karmaşık olmayan, klasik tarzda bir Public sunucusu arıyorum. Amacım akşamları girip birkaç saat rahatça oyun oynamak. Özellikle aktif oyuncuların olduğu, haritaların sürekli değişmediği ve gereksiz eklentilerin fazla bulunmadığı sunucuları tercih ediyorum. Araştırma yaparken Klasik herkese açık CS 1.6 sunucularının listelendiği bir sayfaya denk geldim. Burayı daha önce kullanan var mı? Listede gerçekten düzenli oynanabilecek klasik sunucular bulmak mümkün mü? Tavsiye edebileceğiniz başka seçenekler varsa onları da öğrenmek isterim.
4 görüntülenme

Bence bu tarz bir sunucu arıyorsan öncelikle listelere göz atmak mantıklı. Ben de CS 1.6 oynarken farklı sunucuları karşılaştırmak için bu tür platformları kullanıyorum. Özellikle klasik oyun deneyimi isteyen oyuncular için sunucunun aktif olması kadar oyuncu kitlesinin de önemli olduğunu düşünüyorum. Çok fazla mod veya eklenti olmayan, haritaları dengeli şekilde oynatan sunucular genellikle daha keyifli oluyor. Liste üzerinden birkaç farklı seçenek deneyip sana en uygun olanı seçebilirsin. Ben tek bir sunucuya bağlı kalmak yerine birkaç alternatif bulundurmayı daha rahat buluyorum. Böylece bir sunucu boş olduğunda başka birine geçmek mümkün oluyor.