top of page

🍬 siz 21 güünn!

Herkese Açık·65 üye

Botlu CS 1.6 indir – En iyi sürüm hangisi?

Selam arkadaşlar, bazen internete girmeden sadece botlara karşı Counter Strike 1.6 oynamayı seviyorum. Bu yüzden botların hazır olarak bulunduğu, kurulumdan sonra ekstra ayar gerektirmeyen bir sürüm arıyorum. Google'da botlu cs 1.6 ve CS 1.6 indir gibi aramalar yaptım, hatta botlu cs 1.6 sitesine de rastladım. Daha önce buradan indiren oldu mu? Botlar sorunsuz çalışıyor mu, yapay zekâ yeterince iyi mi ve oyun klasik Counter Strike 1.6 hissini koruyor mu? Deneyimi olanların yorumlarını okumak isterim.

5 görüntülenme

Ben bu sürümü bir süredir kullanıyorum ve özellikle botlarla oynamak isteyenler için oldukça başarılı buldum. Botlar oyuna hazır şekilde geliyor ve herhangi bir ek kurulum yapmaya gerek kalmıyor. Counter Strike 1.6 klasik yapısını koruduğu için eski günlerdeki gibi rahatça oynanabiliyor. Oyun performansı stabil, haritalar eksiksiz ve ister tek başına ister daha sonra online serverlarda oynamak için gayet uygun. Kurulum da oldukça kolay olduğu için birkaç dakika içinde oyuna başlayabiliyorsun.

Üye

• Lopp Klopp
    Lopp Klopp
  • Nikk
    Nikk
  • John Williams
    John Williams
  • Luxee1
    Luxee1
  • Дарья Шайденкова
    Дарья Шайденкова
bottom of page