top of page

Triwi ve Infinia'nın Teknolojik İşbirliği

Triwi, kadınların meme sağlıklarını daha düzenli kontrol etmeleri için geliştirdiği akıllı sütyen ile teknolojinin sağladığı avantajları sağlık sektörüne taşıyor.



Triwi, geçtiğimiz dönemde başarılı bir kitle fonlama kampanyası ile ürününün geliştirilmesine önemli katkılar sağlamıştı. Şimdi ise Triwi, insan merkezli tasarım ve inovasyon firması Infinia ile teknolojik bir işbirliği gerçekleştiriyor.

Türkiye'den Global FemTech pazar raporuna giren ilk şirket olan Triwi bu işbirliği sayesinde, küresel pazarlarda da meme sağlığı takibi ve iyileştirilmesinde önemli bir rol oynamayı hedefliyor.

Infinia, Triwi'nin donanımını satışa uygun hale getirerek, satış sonrasında da danışmanlık ve ürün geliştirme desteği sunacak.


Bu işbirliği, Triwi’nin akıllı sütyenini daha geniş kitlelere ulaştırmasına ve daha etkili bir şekilde pazarlamasına yardımcı olacak. Bu sayede Triwi, ürün geliştirme konusunda Infinia'nın uzmanlığından faydalanarak, müşterilerine daha iyi bir hizmet sunacak.

Triwi Akıllı Sütyen, kadınların meme sağlığı konusunda kendilerine yardımcı olan bir giyilebilir teknoloji olarak öne çıkıyor. Ürün, kadınların rutin kontrollerini hatırlatan bir özelliğe sahip. Ayrıca, ürün üzerinde yer alan sensörler sayesinde memede oluşan farklı lezyonları kadınların daha erken bir şekilde fark edip doktora başvurmasını hedefliyor.




Triwi ve Infinia'nın teknolojik işbirliği, kadınların sağlık konusunda daha bilinçli olmalarına yardımcı olacak. Meme kanserinin erken tespiti ve kendi kendine muayene konusunda bilincin artırılmasına yönelik önemli bir adım atılmasına olanak sağlayacak.


Zeynep Akçasız: Dünyaya tekstil sektöründe liderlik yapan Türkiye’nin ‘’Giyilebilir Teknoloji’’ alanında da lider ülke olması hedefimizi gerçekleştirmek için bu ortaklıkla büyük bir adım attığımıza inanıyorum.
32 görüntüleme0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page