top of page

Triwi Workup 7. Dönem Programından Mezun Oldu!

Temmuz ayında başlayan ve 21 Ocak'ta Demo Day'i yapılan workup programında biz de yerimizi aldık. Yaklaşık 7 aylık bu süreci güzel bir sunum ve Adnan Bali'nin değerli sözleriyle taçlandırdık.


Peki Workup'ta neler oldu?


Workup programına dahil olmamızla birlikte haftalık toplantılarda diğer girişimcilerle yaptığımız hedef belirleme ve gözden geçirme seanslarıyla daha kararlı hedefler koyduk ve kalabalık bir mentor ordusuyla görüşmeye başladık. Mentorların yanı sıra yatırım fonlarıyla yaptığımız sohbetler de Triwi'nin yol haritasını belirlemede büyük katkıda bulundu. Bu süreçte diğer girişimcilerle tarifsiz bir bağ kurduk ve hatta ilk işbirliğimizi InnerJoy Mindfulness uygulaması ile yaparak bütün üyelerimiz için %30 indirim kuponu aldık. Diğer girişimlerden birisi olan ve daha önce de Arya Hızlandırma Programında tanıştığımız Evimdeki Psikolog ile stratejilerimizi görüştük. Evimdeki Psikolog özellikle pandemi sürecinde çok önem kazanmış mental sağlık ve psikolojik desteği dijitale taşıyarak pek çok insana umut oldu. Aynı bizim gibi evde yaşanan endişenin farkındalar. Ardından workup ekibinin desteğiyle Türkiye İş Bankası teknolojiden sorumlu genel müdür yardımcısı Hakan Aran'la tanıştık ve onu da danışma kurulumuza katarak büyük bir tekstil şirketi ve giyilebilir teknoloji şirketiyle birlikte çalışmaya başladık. Program öncesinde üretim maliyetlerimiz için fon ararken çok güçlü partnerlerle aynı masaya oturduk ve iş bankası ekibinin de yönlendirmesiyle daha güçlü adımlarla üretime doğru ilerlemeye başladık.


Bundan sonra bizi neler bekliyor?

Şimdi yol haritamızda tek ve büyük bir hedef var: Üretime başlamak ve en kısa sürede kullanıcılarımızla buluşmak. Çizdiğimiz yol haritasında bahar aylarında deneme çalışmalarımıza başlamak var bu yüzden eğer triwi'ye bu yolda sen de hız kazandırmak ister ve ilk deneyen ve geri bildirim verenlerden olmak istersen şimdi bize mailini bırak. Vakti geldiğinde iletişime geçelim.


Triwi ne yapar?



136 görüntüleme1 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page