top of page

Yeni trend: Meditasyon (İndirim Kodunu Al)

2-3 yıl kadar önce neredeyse hiç duymadığımız, sadece yoga yapan kişilerin bildiği meditasyon, farkındalık ve mindful olmak kavramları bir bomba gibi hayatımıza düştü. Hem de en çok ihtiyacımız olan zamanda. Evlerimizde kısılıp kaldığımız, haberleri ve kendimizi dinlemekten başka ne yapacağımızı bilemediğimiz bir zamanda. Peki nedir mindful olmak? Meditasyon nasıl yapılır? Hadi bir göz gezdirelim! Yazının sonundaki indirim koduyla da ayrıcalıklı bir planla meditasyon koçunla çalışmaya başla!


Türkçesiyle "farkında olmak" tam anlamıyla bulunduğu duruma kulak kabartıp yaşanılan her şeyi deneyim olarak değerlendirip, bu deneyimleri farklı açılarıyla gözlemlemek diyebiliriz. Bu aşamaya gelmek ne olduğunu açıklamak kadar zor. Bu farkındalığa ve kaliteli bilinç haline yükselmek için düzenli egzersizlerle bu konuda kendimize vakit ayırmalıyız. Bunu bir beyin sporu olarak algılayıp bizi daha sağlıklı bir seviyeye taşıdığını da unutmak olmaz.


Diğer bütün şeyin farkındalığında olduğu gibi bu bilinçli farkındalığın da pek çok faydası var. Sadece kendimizi daha iyi hissetmemiz yetse bile birkaç faydasını sayabiliriz:

-Stresi azaltır

-Uykuyu iyileştirir

-Mide ve bağırsak problemlerini iyileştirebilir

-Tansiyon problemlerini çözmede tedavilere yardımcı olabilir

Farkındaysanız iyileştirdiği söylenen her şey aslında stres kaynaklı şeyler. Stres de hayatımızın tam ordasına koca bir fil gibi oturup bizim keyfimizi kaçırabiliyorsa bu "minful" olma halini denemekten hiçbir zararı gelmez.


İşte tam da bu noktada kendimizi bu varoluş haline yükseltmek için egzersizler olarak meditasyonu hayatımızın içerisine alıyoruz. Meditasyon düzenli bir şekilde yapılması gereken ve bizi olduğumuz ana daha iyi zincirleyen bir düşünme ve odaklanma methodu. Son zamanlarda oldukça trend olmuş bu başlığı biraz irdeledik ve çoğu kişinin meditasyona başlamaya zorlandığı ve aynı zamanda meditasyonu günlük bir egzersiz haline getirmeye zorlandıklarını fark ettik! Kolları sıvadık ve sizin için meditasyonu nasıl öğrenebilirsiniz ve nasıl bir alışkanlık haline getirebilirsiniz başlıkları altında bir araştırma yaptık. Yeni partnerimiz InnerJoy ile tanışın!

Elbette pek çok meditasyon uygulaması ve videosu izlemişsinizdir. Ama bir düşünün, hangisi kalıcı oldu? Biz test ettik! Karşınızda InnerJoy. Kurucuları ile tanıştıktan hemen sonra telefonumuza indirdiğimiz ve pratik yapmaya başladığımız bir uygulama. Bir meditasyon uygulamasından çoko sanal meditasyon koçu olarak tanıtmayı daha doğru buluyoruz. Bizce en öne çıkan özellikleri şu şekilde:

Evet yanlış duymadınız Triwi kullanıcılarına özel InnerJoy için %35 indirime sahip ol ve 52.5 TL daha az ödeyerek 12 aylık meditasyon koçunu hemen al!

Bu blogu beğendin mi? Hemen ötekilerine göz at veya mail listemize kaydol. Triwi'ye özel bütün indirimlerden yararlan ve bütün gelişmeleri ilk sen duy!

91 görüntüleme1 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page